Mijn naam is Ellen Berghuis-Nimberg en ik ben sinds 1996 werkzaam als schoonheidsspecialiste. In de wereld van de schoonheidsverzorging is veel te koop en dmv. vele soorten behandelingen en producten die er op gebaseerd zijn onze huid dun te maken en te houden, zoals bijv. chemische peelings, microdermabrasie, fruitzuren etc, wordt er veel bereikt in een korte tijd. Gevoelsmatig heeft mij dit nooit aangesproken. Onze huid is een heel belangrijk orgaan waarmee we voorzichtig en met respect om moeten gaan. Het dun maken en houden van onze huid zorgt ervoor dat deze er tijdelijk misschien mooier uitziet (de huid wordt gelijkmatig beschadigd en is dus constant bezig zichzelf te repareren), maar de huid wordt ook kwetsbaar en gevoelig en kan ineens niets meer verdragen.

Wat een weldaad is het dan om te ontdekken dat er ook op een veilige, natuurlijke manier heel veel bereikt kan worden. Door het in stand houden van ons huideigen vetlaagje, onze hoornlaag en onze eigen bacteriënflora op de huid blijft de huid sterk en weerbaar en kunnen we een mooie gezonde huid houden, tot in lengte van jaren.

Mbv. de Rosel Heim producten kan ik U op een verantwoorde manier helpen Uw huid weer in conditie te krijgen en te houden. Daarbij kan ik, als U dat wilt, ook wat verder kijken of een huidprobleem bijv. wordt veroorzaakt van binnen uit of door andere factoren.

De behandeling in mijn praktijk:
Ik vind het belangrijk om de tijd voor mijn behandelingen te nemen, en dus voor U. In deze hectische tijd zijn we allemaal wel eens toe aan een beetje ontspanning. Even tijd voor jezelf. Dat heerlijke "Welness" gevoel. In mijn salon zult U een behandeling ook echt als een stukje welness ervaren! Vooral als U de gezichtsmassage erbij neemt; een massage van gezicht, decolleté, armen, nek, schouders en hoofd die zorgt voor een totale en diepe ontspanning.
Elke volledige gezichtsbehandeling begin ik ook altijd met een eenvoudige maar zeer ontspannende voetmassage.

Als deze manier van huidverzorging U aanspreekt bel dan eens voor een afspraak. U bent niet verplicht een behandeling af te nemen. Als U alleen de producten wilt proberen bent U ook van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,
Ellen Berghuis-Nimberg
Huidverzorging Ellen
   De natuurlijke weg .....
SOCIAL MEDIA
Huidverzorging Ellen
De Jongstraat 20
7002 AJ Doetinchem
tel. 0314-324019
KvK: 09199001

ellen@huidverzorgingellen.nl
Copyright © 2017 huidverzorging Ellen ·  All Rights reserved  ·